Bedrijven

Mystery shopping

Heeft u het vermoeden dat uw (ontvreemde) goederen via een illegaal kanaal verkocht worden dan kan onze detective een proefaankoop doen en zo met belastend bewijs komen. Dit middel kan ook als diefstalpreventie worden ingezet. Dieven gebruiken gewiekste technieken om ongezien en zonder te betalen de kassa te passeren in uw winkel. Laat het ons testen en met de uitkomst kunt u uw interne processen aanpassen en uw personeel beter instrueren.

Pre-employment - achtergrondonderzoek

Een pre-employment screening ofwel achtergrond onderzoek geeft u informatie over een kandidaat vóórdat deze een (vertrouwelijke) functie krijgt in uw bedrijf. Zo weet u of u de juiste, gekwalificeerde en integere persoon aanstelt en voorkomt u imago- en/of financiële schade. We leggen u graag uit wat we kunnen onderzoeken.

Onrechtmatig ziekteverzuim

Heeft u het vermoeden dat uw werknemer niet (echt) ziek is dan wilt u snel weten wat de waarheid is. Een zieke werknemer kost uw bedrijf veel geld en ongemak. Als na onderzoek blijkt dat het verzuim niet geoorloofd is, heeft u bewijs om een confronterend gesprek met uw medewerker aan te gaan.

Overtreden concurrentiebeding

Als u een ex-werknemer verdenkt van dit feit, kunt u stappen ondernemen om de schuld te bewijzen. Door onderzoek proberen we de feiten te bewijzen, zodat u een rapport heeft met wettig bewijsmateriaal. (Dit doen we door o.a. te observeren en interviews af te nemen).

De hierboven genoemde onderwerpen zijn enkele voorbeelden van gebieden waarop we u kunnen bijstaan. Zoekt u een oplossing voor een ander vraagstuk? Neem vrijblijvend contact op en we proberen u te helpen een oplossing te vinden.

MVL Consultancy | Privé detective is een officieel en erkend detectivebureau met een vergunning afgegeven door het Ministerie van Binnenlandse zaken. Daarnaast gebruiken we de juiste legale onderzoeksmethoden, zodat de door ons verkregen bewijzen de aanvaarding in de rechtbank ondersteunen. De uit te voeren opsporingsactiviteiten en resultaten worden in een gedetailleerd eindrapport verwerkt.

Vergunning FOD BiZa: 14.2052.02